Airco en Verwarmingsspecialist Tel 036-5296721 Email: verkoop@cvketel.expert

Haier Flair Multi Split

Haier Flair Multisplit

Haier Flair Multi split aircondtioners zijn met een A+++ energielabel zeer zuinige systemen met een hoog rendement op koelen en verwarmen.

Één buitendeel en meerdere binnendelen is wel zo fraai als het op het aangezicht van de woning aankomt.

De multi split systemen zorgen voor een comfortabel en koel binnenklimaat en verbruiken 25% minder energie dan toestellen met een A-label.

Haier multi split airconditioners staan bekend om hun fluisterstille werking, slechts 15dB(A); ideaal voor slaapkamers en woonkamers.

De ionisator, een hoog effeciënt filter die bacteriën uit de lucht haalt en zorgt voor frisse en gezonde lucht. Met een Haier airconditioner kunt u genieten van een schoon, rustig en comfortabel huishouden.

Haier Flair Multi split airco 2x binnendeel 2,5Kw + Montage €3000,-  Voor +-30m2 Koelen&Verwarmen

Haier Flair Multi split airco 3x binnendeel 2,5Kw + Montage €4600,-  Voor +-30m2 Koelen&Verwarmen

Haier Flair Multi split airco 4x binnendeel 2,5Kw + Montage €5200,-  Voor +-30m2 Koelen&Verwarmen

Haier Multi Split
Airco kopen

Haier is een grote fabrikant van huishoudelijke elektronica en een grote speler op de airco markt.

Dankzij het fraaie design en de fluisterstille werking van de Haier airconditioners is het de ideale toevoeging in uw woning als het gaat om duurzaam verwarmen, koelen, ontvochtigen en ventileren.

Met een airco kunt u voordeliger verwarmen dan met gas, stadsverwarming en blokverwarming. Dit maakt dat een airconditioning niet alleen maar in de zomer gebruikt word maar dat u er het hele jaar plezier van kunt hebben.

Al onze pakketten zijn inclusief montage, leidingen, goten, kabels, één betonboring, inbedrijfstelling en meetrapport. Daarnaast geniet u natuurlijk de fabrieksgarantie en een half jaar montage garantie op montage fouten.

Heeft u interesse in een energiezuinige airco van Haier? Neem dan snel contact met ons op en wacht niet tot het te heet is. Bel 0365296721 of mail naar verkoop@cvketel.expert